Öğrencilere kişisel gelişim semineri

Kişisel Gelişim Uzmanı Mehmet Ali Doğan Manavgat’ta üniversite öğrencilerine etkili iletişim üzerine seminer verdi.

Manavgat Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu’nda kişisel gelişim semineri düzenlendi. Yurt kantininde düzenlenen ve Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Antalya Bölge Müdür Yardımcısı Kerim Atılgan’da katıldığı seminere öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Seminer başlamadan önce konuşan YURTKUR Antalya Bölge Müdür Yardımcısı Kerim Atılgan, kişisel gelişim seminerlerinin Türkiye’nin her yanında yapıldığını söyledi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat kılıç’ın açılışına katıldığı tek öğrenci yurdunun Manavgat’ta olduğunu belirten Atılan bu bakımdan Manavgat Yüksek Öğrenim Yurdu’nda kalan öğrencilerin çok şanslı olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Kişisel gelişim uzmanı Mehmet Ali Doğan’ın katıldığı seminerde öğrencilere; Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi konusunda bilgi verildi. Mehmet Ali Doğan seminerde; İletişim nedir, çeşitleri nelerdir? İletişim engelleri, empati nedir? Etkin dinleme nasıl olmalıdır? İlk izlenim, beden dili unsurları, mesaj gönderme ve almada beden dilinin önemi, etki alanları, jest ve mimikler, tokalaşma ve tokalaşma çeşitleri, selamlaşma, karşılama ve uğurlama, iş görüşmesinde davranış şekilleri, iş görüşmesinde kılık kıyafet, CV hazırlanması konularını anlattı. Seminerin sonunda öğrenciler Mehmet Ali Doğan’a çeşitli sorular sorarken, Bölge Müdür Yardımcısı Kerim Atılgan bir buket çiçek verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: