Öğrencilere Kişisel Gelişim Semineri

Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Karabük Bahaddin Gazi Yurt Müdürü Meltem Aslan, yurtta kalan öğrencilere bir dizi kişisel gelişim seminerleri

Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Karabük Bahaddin Gazi Yurt Müdürü Meltem Aslan, yurtta kalan öğrencilere bir dizi kişisel gelişim seminerleri verdiklerini bildirdi.

Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile YURTKUR Genel Müdürlüğünün bir projesi olan "Kişisel Gelişim Akademisi" kapsamında seminerler düzenlediklerini söyledi.

Seminerlerde Karabük Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği yaptıklarını belirten Aslan, "Uzman eğitimciler öğrencilere 'Kendini Tanıma', 'Problem Çözme ve Karar Verme' konulu eğitimler verdi. 'Stres Yönetimi', 'Kamusal ve Sosyal Yaşamda Davranış Kuralları', 'Etkili İletişim' 'Liderlik ve İletişim' konularında da seminer verilecek" dedi.

Reklam
Reklam

Aslan, bu tür eğitimlerin gençlerin kendilerini geliştirmelerinde ve geleceğe hazırlanmalarında, bir takım özelliklerinin ortaya çıkmasında faydalı olacağını düşündüklerini vurguladı.

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: