Öğrencilere Sigara Ve Alkolün Zararları Anlatıldı

Kula Kaymakamlığı ve Toplum Sağlığı Merkezi'nce Umutlar Çiçek Açsın Projesi kapsamında, Hacı Ömer Özboyacı Endüstri...

Kula Kaymakamlığı ve Toplum Sağlığı Merkezi'nce Umutlar Çiçek Açsın Projesi kapsamında, Hacı Ömer Özboyacı Endüstri Meslek Lisesi toplantı salonunda öğrencilere Sigara ve Alkolün zararları anlatıldı.

Toplum Sağlığı Merkezi'nde görevli sağlık memurları Ahmet Çetinkaya ve Yaşar Aktaş, sigara ve alkolün insan hayatına vermiş olduğu zararları slayt eşliğinde öğrencilere anlattı.

Sağlık memuru Ahmet Çetinkaya, sigara ve alkole ilk başta stresli durumlarda geçici rahatlama, geçici zevk ya da bulunduğu çevre içinde yer edinmek maksatlı başlandığını hatırlattı. İlerleyen zamanda içiciliğin bağımlılığa dönüştüğünü ve kurtulmanın zorlaştığına dikkat çeken Çetinkaya, öğrencilere sigara içilen ortamlarda bulunmamalarını, burada sigara ve alkol hakkında edindikleri bilgileri çevrelerine aktarmalarını istedi.

Reklam
Reklam

Hacı Ömer Özboyacı Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin İzci, öğrencileri bilgilendiren sağlık memurlarına teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz