Öğrencilere sınav öncesi motivasyon iftarı

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde, Belediye Başkanı İbrahim Yavuz tarafından Liseye Geçiş Sisteminde (LGS) öncesi, moral ve motivasyon amaçlı iftar yemeği verildi.Naşa Belde Belediye Başkanı İbrahim Yavuz “Beldemizdeki 8’inci öğrencilerimizle sınav öncesi moral ve motivasyon yemeğinde bir araya geldik.

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde, Belediye Başkanı İbrahim Yavuz tarafından Liseye Geçiş Sisteminde (LGS) öncesi, moral ve motivasyon amaçlı iftar yemeği verildi.
Naşa Belde Belediye Başkanı İbrahim Yavuz “Beldemizdeki 8’inci öğrencilerimizle sınav öncesi moral ve motivasyon yemeğinde bir araya geldik. Okul Müdürü Necmettin Arlı ve fedakar öğretmen kadrosunun her zaman yanındayız. Milli manevi değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven bir neslin yetiştirilmesi için yerel yönetim olarak desteklerimiz devam edecek. Liseye Geçiş Sistemi için 1 Haziran’da yapılacak olan sınavda, öğrencilerimize başarılar diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz