Öğrencilere Yaz Kursları Yararlı

Öğrencilere yaz kurslarının önemli olduğu belirtilip, "Öğrenci hem tatilini yapacak hem de derslerden uzaklaşmamış olacaktır"...

Öğrencilere yaz kurslarının önemli olduğu belirtilip, "Öğrenci hem tatilini yapacak hem de derslerden uzaklaşmamış olacaktır" denildi.

Malatya Parantez Dershanesi Rehber Öğretmenlerinden Ayşegül Bulut, yaz kurslarını değerlendirip, "Okulların tatil sürecine girmesiyle birlikte yaz tatiline giren öğrencilerimizin yazın derslere karşı olan ilgilerinin azalmaması ve derslerin başlamasıyla yaşanabilecek olan uyum ve adaptasyon sorunlarının en aza inmesi noktasında yaz okullarının önemli olduğu kanısındayım. Bu süreçte öğrenci hem tatilini yapacak hem de derslerden uzaklaşmamış olacaktır” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

“Yaz akademimizde, sınıflarımız üçüncü sınıftan başlayıp, sekizinci sınıflarda dahil olmak üzere tüm sınıflarımıza eğitim vermekteyiz. Yeni eğitim öğretim yılında var olan derslerine bir ön hazırlık çalışmaları yapılarak okuldaki derslerine olumlu katkılar sunulmaktadır. Ayrıca öğrencilerimizin duygusal, sosyal, bedensel ve zihinsel gelişimlerini destekleyen oryantasyon çalışmaları da yapılmaktadır” diyen Bulut, “Yaz kurslarında, üç, dört, beş, altı ve yedinci sınıflarımızda temel dersler anlatılırken sadece sekizinci sınıflarda özel matematik dersi verilmesi daha uygundur” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: