Öğrencileri Kulüplerinden Fidan Dikme Etkinliği

ÇORUM (A.A) - Hitit Üniversitesi öğrenci kulüplerinden fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

ÇORUM (A.A) - Hitit Üniversitesi öğrenci kulüplerinden fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Çorum Orman İşletme Müdürlüğü ile Hitit Üniversitesi'nde eğitim gören ve SUFFA, Siyer, AHİ, Arap Dili ve Edebiyatı ve Kişisel Gelişim Kulüpleri'ne üye öğrencilerin katılımında Çorum Baraj Gölü mevkisinde, fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrencilere fidan dikiminde dikkat edilmesi gereken noktaları, uygulamalı olarak anlatan orman mühendisi Ersin Fırat, Çorum Orman İşletme Müdürlüğü olarak, kent genelinde 5 bin 600 hektarlık alanı, 2.5 milyon fidanla yeşillendirmeyi planladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Öğrenci kulüpleri koordinatörü Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yakup Civelek de, her yıl Orman Haftası etkinliklerinde üniversite öğrenci kulüpleri üyeleri olarak Çorum'un yeşillendirilmesi çabalarına katkı sağladıklarını belirtti.

Kulüp üyesi öğrenciler bu tür etkinliklerle bir yandan doğaya ve insanlığa karşı sorumluluklarını yerine getirdiklerini, bir yandan da Çorum'a ve yöre halkına olan sevgi ve saygılarını gösterdiklerini kaydetti.

Muhabir: Gazi Nogay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: