Öğrencilerin çıkardığı gazete velilerden tam not aldı

Gaziantep Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin, okul bünyesinde hazırladıkları 'Fasıl' isimli gazete yayın hayatına...

Gaziantep Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin, okul bünyesinde hazırladıkları 'Fasıl' isimli gazete yayın hayatına başladı. İlk sayısı çıkan gazete, öğrenci, öğretmen ve velilerden de tam not aldı. Toplam 8 sayfa olan gazetede, okulda yapılan etkinliklerin yanı sıra tarihi şahsiyet, röportajlar, ödüllü soru, karikatür ve spor haberlerine yer veriliyor.
Gazete editörlerinden 8.sınıf öğrencisi Ahmet Oğuzhan Yiğit, gazete çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yiğit, "Öğrencilerin çalışma şevkini artırmak ve kültürel faaliyetlerinin artmasını sağlamak amacıyla gazete çıkardık. Gazete çıkarırken bizden desteğini esirgemeyen ve bize öncülük eden okul müdürümüz Süleyman Eski ve sosyal bilgiler öğretmenimiz Vahap Yavuz’a teşekkür ederiz.” dedi.
Özel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Eski de gazetenin ilk sayısının büyük ilgi gördüğünü söyledi. Gazetenin bütün safhalarını öğrencilerin yürüttüğünü belirten Eski, ortaya çıkardıkları eserin beğenilmesinin onları ayrıca memnun ettiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz