Öğrencilerin Dağ Kampı

Malatya'dan Nevşehir'e giden öğrenciler üç gün kamp yaptı.

Malatya'dan Nevşehir'e giden öğrenciler üç gün kamp yaptı.

TED Malatya Koleji tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Doğa Sporları Kulübümüzün rehber öğretmeni Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gökben Ermiş'in 3 gün düzenlemiş olduğu Müdür Yardımcımız İsmail Özçelik'in kafile başkanlığını yaptığı dağ kampımız başarıyla gerçekleşmiştir" denildi.

İlk gün 1. parkur olan Güney Şelalesi'ne, 2. gün iki parkurdan oluşan Kapuz Başı Şelalesi'ne ve Aladağlar'ın 2300 metre zirvesine çıkılarak parkurların tamamlandığı belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleşen spor faaliyetimizde; çadır kurma, trekking, hacking, dağcılık kuralları doğayı ve çevreyi temiz tutma doğa sevgisi işlenilerek öğrencilerimize gerçek yaşam deneyimleri kazandırılmıştır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: