Öğrencilerin Diploma Heyecanına Başkan Burhan Sakallı Da Ortak Oldu

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Atatürk Lisesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde gençleri yalnız bırakmadı.Odunpazarı Belediyesi tarafından...

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Atatürk Lisesi'nde düzenlenen mezuniyet töreninde gençleri yalnız bırakmadı.

Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Başkan Sakallı'nın, ‘Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhitin Adıyaman ile birlikte katıldığı mezuniyet töreninde gençlerin heyecanına ortak olduğu belirtildi. Açıklamada "Başkan Sakallı, mezun olan öğrencilere diplomalarını takdim etti. Mezuniyet törenine katılan velilerinde büyük ilgi ile karşıladığı Başkan Sakallı, öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi’’ ifadeleri kullanıldı.

Reklam
Reklam

Programın, okul zilinin mezun öğrenciler için sembolik olarak son kez çalması ve geleneksel kep atma töreni ile sona erdiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: