Öğrencilerin “ebru” Çalışmaları Sergilendi

Kütahya Genç Fidanlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Semerkand Haftası dolayısıyla Ebru ve Model Uçak...

Kütahya Genç Fidanlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Semerkand Haftası dolayısıyla Ebru ve Model Uçak sergisi açtı.

22-29 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Semerkand Haftası dolayısıyla Genç Fidanlar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği bünyesinde kurs ve eğitim gören öğrenciler Final Dergisi Dershanesinin katkılarıyla kurs sürecinde hazırlamış oldukları ebru ve model uçak çalışmalarını sergiledi.

Cumhuriyet Caddesi Sevgi Yolunda öğrenciler tarafından oluşturulan serginin yoğun ilgi gördüğünü anlatan Dernek Müdürü İbrahim Keser, hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlediklerini, bu etkinliklerden birisinin de sergi açmak olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Diğer yandan Sevgi Yolunda açılan sergi çalışması vatandaşlardan tam not alırken vatandaşlar, okul çağındaki çocukların zararlı alışkanlıklar edinmeden ebru çalışması ve benzer çalışmalar yapmasının taktir edilmesi gerektiğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz