Öğrencilerin "en"leri Siyaset, Spor Ve Sanat Dünyasını Buluşturdu

Anafen Dersaneleri STS ve Yılın En’leri Ödül Töreni, siyaset, spor ve sanat dünyasından önemli birçok...

Anafen Dersaneleri STS ve Yılın En’leri Ödül Töreni, siyaset, spor ve sanat dünyasından önemli birçok ismi bir araya getirdi. Anafen öğrencilerinin 'en'leri, Hakan Şükür, Rüştü Reçber, Hami Mandıralı ve Ahmet Özhan, Abdurrahim Albayrak gibi kendi alanlarında büyük başarılara imza atmış isimler oldu.

Küçükçekmece Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende, mesleklerinde başarılı olmuş ve bu başarılarını hafızalara kazımış Türkiye’nin önde gelen isimleri, Anafen Dershanesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen ödüllerinin sahibi oldu.

Reklam
Reklam

Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine; Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay başta olmak üzere, Anafen Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Coşkun, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Güneş, Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Devrim, sanatçılar, sporcular ve çok sayıda öğrenci ile öğretmen katıldı.

HAKAN ŞÜKÜR’DEN ÖĞRENCİLERE NASİHAT

Anafen öğrencilerinin “En Sevilen Futbol Yorumcusu” seçtiği eski milli futbolcu ve AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, ödül töreninde yaptığı konuşmada çocukları baharda açan çiçeklere benzeterek, “Buradaki çocuklar ülkemizin çiçekleri. Umarım onlar da baharda açan çiçekler gibi açacaklar ve çalışarak azimle büyük başarılara imza atacaklar. Yönetenler kadar yönetilenler de çok önemli. Bu ülke hepimizin. Türkiye Cumhuriyeti’nde herkese yer var. Herkes bir mesaj vermeye, bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sizler de çok çalışarak ülkemizi temsil edecek yerlere gelebilirsiniz”dedi.

“BİLGİDEN ÇOK DEĞERLERİMİZ ÖNEMLİ”

Reklam
Reklam

Konuşmasına Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan Küçükçekmece Arena’nın açılış müjdesini vererek başlayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da ödül alan öğrencileri tebrik ederek, “Bilgi bizler için çok önemli ancak bilgiden de daha önemli olan şey değerlerimiz. Bu nedenle Anafenli olmak farklı bir kültür, değer” diye konuştu.

Ayrıca Aziz Yeniay tören sonrasında ünlü isimlere Arena’yı dolaştırdı. Yeniay, Küçükçekmece Arena’nın son durumu hakkında bilgi verdi. Kültür ve sanat alanındaki dev merkezi gören ünlü isimler ise hayranlıklarını gizleyemedi.

“ZÜLFİKAR AĞA KENDİ HAYATINI ÖRNEK GÖSTERDİ”

Ünlü Türk sanat ve Tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet Özhan, ödüllerin her zaman kendisini teşvik ettiğini belirtirken, Kurtlar Vadisi’nin Zülfikar Ağası Halil İbrahim Kalaycıoğlu ise öğrencilere kendi hayatını örnek göstererek, “Öğrencilere en iyi örnek benim hayatım. Bundan 40 yıl önce Malatya’dayken konservatuarı fabrika sanıyordum. Sonrasında konservatuar sınavını yatılı kazanan 7 isimden biri ben oldum. Demek ki azmedince her şey başarılıyor.”

Reklam
Reklam

“EN TATLI İŞADAMI NADİR GÜLLÜ”

Törende, Hami Mandıralı ‘En Sert Vuruş’, Metin Albayrak ‘En Anlamlı Kampanya Feda’, Hakan Şükür ‘En Sevilen Futbol Yorumcusu’, Nadir Güllü ‘En Sevilen ve En Tatlı İşadamı’, Mehmet Kamış ‘Eğitime Destek’, Orhan Bıyıklı ‘En Sevilen Polis Karakteri’, Ertem Şener adına Hamdi Alkan ‘En Farklı Anlatım’, Ahmet Özhan ‘En Beyefendi Sanatçı’, Abdürrahim Albayrak ‘En Sevilen Yönetici’, TUSKON adına TUSKON Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Kısacık ‘En Aktif İşadamları Derneği’, Halil İbrahim Kalaycıoğlu ‘En Sevilen Dizi Oyuncusu’ ödüllerinin sahibi olurken; Rüştü Reçber’e Türk futboluna katkılarından ve Aziz Yeniay’a ise desteğinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Öte yandan Türkiye genelinde 200 bin öğrencinin katıldığı Anafen Dersaneleri Seviye Tespit Sınavı’nda dereceye giren öğrenciler, ödüllerini törene katılan ünlü isimlerin elinden aldı.

Program sonunda Anafen öğrencileri, Yetenek Sizsiniz programının unutulmaz yeteneği Bilal Göregen’in performansıyla keyifli dakikalar geçirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz