Öğrencilerin Karne Hediyesi Hikaye Kitabı

Melikgazi Belediyesi'nce Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesi'ndeki okullarda eğitim gören öğrencilere karne hediyesi olarak hikaye kitabı dağıtıldı.

Melikgazi Belediyesi'nce Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesi'ndeki okullarda eğitim gören öğrencilere karne hediyesi olarak hikaye kitabı dağıtıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesi'nde bulunan 5 ayrı ilköğretim okulunda eğitim gören ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak hikaye kitabı dağıttıklarını bildirdi.

Eğitime büyük önem verdiklerini ifade eden Büyükkılıç, gerçekleştirdikleri yatırım ve hizmetlerle bunu tescillediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Başarının ödüllendirilmesin gerektiğine dikkati çeken Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Her yıl öğrencilere gerek başarıya teşvik amacıyla gerekse okuma alışkanlığını kazandırmak amacı ile kitap hediye ediyoruz. Bu yıl da 5 ilköğretim okulundaki çocuklarımıza kitap hediye ettik. Ayrıca dönem sonunda her yıl olduğu gibi yine okul birincilerine bisiklet hediye edeceğiz. Geleceğe yatırıma büyük önem veriyoruz. Öğrencilerimiz için çeşitli kurslar düzenliyor ve sosyal, kültürel etkinlikler organize ediyoruz."

Muhabir: Esma Aygün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: