Öğrencilerin kumbaraları Van’a okul yaptırdı

Gonca Dergisi tarafından organize edilen Milli Eğitim Bakanlığı ve Kimse Yok mu Derneğin'in de katıldığı...

Gonca Dergisi tarafından organize edilen Milli Eğitim Bakanlığı ve Kimse Yok mu Derneğin'in de katıldığı “Kumbaram Dolsun Van’a Okul Olsun” kampanyası 29 Şubat’ta sona ermesine rağmen Özel Mehmet DöğmeKoleji öğrencileri kampanyayı devam ettirdi.

Daha önce bireysel yardımlarla ve SMS yoluyla yardımda bulunan öğrenciler, bununla yetinmeyerek Gonca Dergisi'nin verdiği kumbaraları doldurarak bu kampanyaya katıldı. Toplanan 3 bin 500 TL’lik nakdi yardım Kimse Yok mu Derneği hesabına yatırılarak Van’a gönderildi.

Reklam
Reklam

Özel Mehmet Döğme Koleji Müdürü Fakrullah Akdursun, “Okulumuz öğrencileri hem harçlıklarıyla hem de yakınlarının desteğiyle örnek bir sosyal yardımlaşma faaliyetine imza attı. Hayatta üzülmek ve sevinmek yan yana. Vanlı çocuklar çok üzüldü, sevindirme sırası şimdi tüm çocuklarımızda dedik ve öğretmenleriyle gayret göstererek kampanyaya katıldık.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: