Öğrencilerin Lys Heyecanı Sona Erdi

İstanbul'da Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) giren öğrencilerin heyecanı sona erdi. Sabah saat 10.00’da başlayan sınava...

İstanbul'da Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) giren öğrencilerin heyecanı sona erdi. Sabah saat 10.00’da başlayan sınava katılan öğrencilerden kimileri yüzü gülerek salondan ayrılırken, kimileri ise morali bozuk bir şekilde çıktı.

Bir süredir devam eden LYS’nin 3’ncü aşaması bugün yapıldı. Öğrenciler üniversiteli olabilmek için iki saat boyunca sorular karşısında ter dökerken, aileler de dışarıda heyecanla çocuklarının sınavdan çıkmalarını bekledi. Saat 12.00’de sona eren sınavdan çıkan öğrencileri, en az onlar kadar heyecanlı olan velileri ve yakınları karşıladı. Sınavdan etrafa gülücükler dağıtarak çıkan öğrencilerden bazıları başarılı geçen sınavın sevincini aileleri ile paylaşırken, bazı öğrenciler de üzgün bir şekilde ayrıldı. Veliler sınavdan çıkan çocuklarına sarılarak destek verdi.

Reklam
Reklam

Soruları kolay bulanlar kadar zor bulanlar da olurken, genel kanı zamanın yettiği ve soruların kolay olduğu yönünde oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz