Öğrencilerin Mezuniyet Sevinci

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağlı Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu öğrencileri mezuniyet programı düzenledi.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağlı Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu öğrencileri mezuniyet programı düzenledi.

İlçede bulunan bir otelin kafeteryasında düzenlenen programda konuşan okul temsilcisi Ömer Nakir, iki yıl boyunca okulda acı ve tatlı günlerinin geçtiğini söyleyerek, "Yeri geldi aç kaldık, yeri geldik hep beraber karnımızı doyurduk. İki yılımızı hep beraber geçirdik. Bizlerden desteğini esirgemeyen Suşehri Belediye Başkanımız Sedat Sel'e de bu konuda teşekkür ediyoruz. Çünkü her zaman yanına gittik ve bizlere gerçek bir ev sahipliğini gösterdi. Bizlere her konuda destek oldu. İnanıyorum ki, bundan sonra da Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu'nda eğitim görecek tüm öğrencilerimize destek olacaktır." dedi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 4 saat süren eğlence programının ardından, öğrenciler hep birlikte mezuniyet pastasını keserek müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz