Öğrencilerin Şiir Dinletisi Büyük Beğeni Topladı

Trabzon’un Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Beşikdüzü Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 'Bir Bahar Akşamı...

Trabzon’un Beşikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Beşikdüzü Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen 'Bir Bahar Akşamı Şiir Şöleni' İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş’ın İlçe Halk Kütüphanesi memurluğuna direktifleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince 48. Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen İlköğretim ve ortaöğretim okulları arası kitap okumanın önemi konulu afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilere, ödülleri verildi.

Reklam
Reklam

Ardından sahne alan ilk ve orta öğretim okullarından 13 öğrenci, 'Bir Bahar Akşamı Şiir Şöleni' programında seslendirdikleri birbirinden güzel şiirlerle dinleyenlere muhteşem bir gün yaşattı. Duygu dolu ve sevincin, hüznün bir arada yaşandığı şiir şöleninde 'Sol Yanım Acıyor Anne' adlı şiiri seslendiren Atatürk Lisesi öğrencisi Gökçenur Bahadır, büyük beğeni topladı.

Programa, Kaymakam Alaattin Aktaş, Garnizon Komutanı Yüzb. Ali Özsağlam, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ulutaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Şube Müdürü Enver Koç, İlçe Müftüsü Ömer Tütüncü, CHP İl Genel Meclis Üyesi Ali Rıza Sezgin, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: