Öğrencilerin Tatil Kitabı Belediyeden

Çorum (AA) - Çorum Belediyesince kent merkezindeki ilkokul öğrencilerine hediye edilecek 13 bin 500 tatil kitabının dağıtımına başlandı.

Çorum - Çorum Belediyesince kent merkezindeki ilkokul öğrencilerine hediye edilecek 13 bin 500 tatil kitabının dağıtımına başlandı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, beraberinde Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile Yunus Emre, TOKİ Şehit Şükrü Özyol ve 19 Mayıs İlkokullarındaki öğrencileri ziyaret ederek, tatil kitabı dağıttı. Ziyarette öğrencilerle sohbet eden Başkan Külcü'ye, öğrenciler ve okullarda bulunan veliler yoğun ilgi gösterdi. Bazı öğrenciler kapıda karşıladıkları Başkan Külcü'ye, çiçek verdi. Bazı öğrenciler de yazdıkları mektupları Külcü'ye vererek, tatil kitabı hediyesi için teşekkür etti. Belediye başkanı Külcü, belediye olarak eğitim alanında birçok çalışma yaptıklarını belirterek, 5 yıldır ilkokul öğrencilerine tatil kitabı dağıttıklarını söyledi. Bugüne kadar 63 bin kitap dağıttıklarını ifade eden Külcü, "Bugün dağıtacaklarımızla birlikte 5 yıl içerisinde 76 bin 500 tatil kitabını sizlere sunmuş olacağız. Belediye olarak çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanması adına sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini arzu ettiğimiz çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığını kazandırmayı, okuyan, düşünen ve amaçları olan bireyler olmaları için elimizden gelen her türlü imkanı sağlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı. İl Milli Eğitim Müdürü Büyük de geleceğin yöneticileri olacak çocukların çok çalışmalarının yanı sıra çok okumalarının da gerektiğini belirterek, tatil kitabı dağıtımı için Başkan Külcü'ye teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: