Öğrencilerinden Alaca Belediye Başkanı Eyvaz'a Teşekkür Ziyareti

ÇORUM (A.A) - Alaca ilçesinde ilköğretim okulu öğrencisi bir grup, düzenlenen Çanakkale gezisine destekte bulunmasından dolayı Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz'a

ÇORUM (A.A) - Alaca ilçesinde ilköğretim okulu öğrencisi bir grup, düzenlenen Çanakkale gezisine destekte bulunmasından dolayı Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Alaca Kaymakamlığı, Alaca Belediyesi ve Ticaret Odası'nın katkılarıyla düzenlenen Çanakkale gezisine katılan ilkokul öğrencileri, katkılarından ötürü Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz'ı makamında ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz ise öğrencilerin gezi programından memnun kalmalarının kendisini de mutlu ettiğini, Türk gençliğinin tarihi öneme sahip kentleri gezmelerine katkıda bulunmaktan ayrıca gurur duyduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Gazi Nogay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: