Öğrencilerinden Güce Belediye Başkanı Gençel'e Mektup

GİRESUN (AA)  - Güce Çok Programlı Lisesi’nden (ÇPL) bir grup öğrenci, Belediye Başkanı Aytekin Geçgel’i makamında ziyaret etti.

Güce Çok Programlı Lisesi’nden bir grup öğrenci, Belediye Başkanı Aytekin Geçgel’i makamında ziyaret etti. Öğrenciler, 10 yıl sonra Güce ilçesini nasıl görmek istediklerini anlatan mektubu Gençel'e teslim etti. Öğrenciler, Gençel'den özellikle Güce’ye yüksekokul, hastane, düğün salonu, modern ilkokul ve TOKİ binalarının yapılmasını istedi. Belediye Başkanı Aytekin Geçgel de öğrencilere ziyaretleri için teşekkür ederek, "Öğrencilerimiz medeni cesaretlerini göstererek şahsım ve belediye çalışmaları hakkında sormuş oldukları sorulardan dolayı oldukça memnun oldum. Halkımıza hizmet vermek amacıyla var olan belediyeler üstlenmiş oldukları bu görevleri yerine getirirken şeffaf ve hesap verebilir şekilde çalışmaktadırlar. Çocuklarımızın araştırmacı ve sorgulayıcı halleri bizlere gösteriyor ki geleceğimizi emin ellere teslim edeceğiz. Bu öğrencileri yetiştiren başta aileleri ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: