Öğrencilerle süt içtiler

Edirne Valisi Gökhan Sözer, Okul Sütü Projesi kapsamında dağıtılan sütten içtikten sonra rahatsızlanan öğrencilerle ilgili olarak, "Öğrencilerin tahlillerinde zehirlenmeye veya

Edirne Valisi Gökhan Sözer, Okul Sütü Projesi kapsamında dağıtılan sütten içtikten sonra rahatsızlanan öğrencilerle ilgili olarak, "Öğrencilerin tahlillerinde zehirlenmeye veya bakteriyel mikrobik bulguya rastlanmamıştır" dedi.

İsmail Güner İlköğretim Okulu'nda süt dağıtım törenine katılan Vali Sözer, öğrencilere sütün faydalarını anlattı.

Süt içmek istemeyen, süte alerjisi olan öğrencilere süt verilmediğini hatırlatan Vali Sözer, "Dün Edirne'de 26 bin paket süt dağıtıldı. Bir okuldan bazı öğrencilerde mide bulantısı ve karın ağrısı şikayeti oldu. Öğrencilerimiz hastanede yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. Öğrencilerin hastanede yapılan tıbbi tahlillerinde herhangi bir zehirlenme olayına veya bakteriyel mikrobik bir bulguya rastlanmamıştır. Fakat dağıtılan sütlerden alınan numuneler gıda tahlil laboratuvarına gönderilmiş, sonuçlar hala gelmemiştir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Okul Sütü Projesi kapsamında süt dağıtımına devam edileceğini, projenin çok önemli olduğunu, çocukların sağlıklı gelişmelerine katkıda bulunacağını ifade eden Vali Sözer, öğrencilere süt dağıttı.

Öğrencilerle Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan ve Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan da süt içti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: