Öğrencinin Cesedi Bir Hafta Sonra Bulundu

Adana'dan Mersin'in Mut ilçesine gezmeye giden 4 kişinin bindiği botun alabora olması sonucu Yerköprü Şelalesi'nin...

Adana'dan Mersin'in Mut ilçesine gezmeye giden 4 kişinin bindiği botun alabora olması sonucu Yerköprü Şelalesi'nin döküldüğü gölette kaybolan üniversite öğrencisinin cenazesi bir hafta sonra bulundu.

Yerköprü Şelalesi'nin döküldüğü gölette alabora olan botta bulunan 4 kişiden 3'ü yüzerek kurtulurken, üzerinde can yeleği olmayan Çukurova Üniversitesi Adana Meslek Yüksek Okulu 2. sınıf öğrencisi Yusuf Turpçu (19) kaybolmuştu. Turpçu'nun bulunması için Mersin Emniyet Müdürlüğü su altı ekipleri ile Mersin ve Adana İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen arama çalışmalarından bir sonuç alınamamıştı.

Reklam
Reklam

Öğrencinin cesedi, olaydan bir hafta sonra olay yerinin 500 metre aşağısında su yüzüne çıktı. Arama çalışmaları yapan Adana Sivil Savunma ekipleri, üniversite öğrencisinin cesedini göletten çıkardı.

Adana Adli Tıp morguna kaldırılan öğrencinin cenazesi, otopsinin ardından Adana'da toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: