Öğrencisi Tarafından Öldürülen Öğretmenin Son Görüntüsü Ortaya Çıktı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde öğrencisi tarafından bıçaklanarak öldürülen Rabia Sevilay Durukan’ın öldürülmeden önceki son anlarının güvenlik...

İzmir’in Karabağlar ilçesinde öğrencisi tarafından bıçaklanarak öldürülen Rabia Sevilay Durukan’ın öldürülmeden önceki son anlarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Okulun güvenlik kamerasına takılan görüntülerde 15 yaşındaki zanlı H.K.’nın Sevilay öğretmenin bulunduğu sınıfı aradığı ve daha sonra bulduğunda talihsiz kadını bıçaklayarak kaçtığı görülüyor. Okulda büyük bir kargaşanın çıkarken Sevilay öğretmeni okuldaki bir başka öğretmenin kucağında taşıyarak hastaneye götürdüğü görülüyor.

Reklam
Reklam

25 Eylül 2012’de Nazire Merzeci İlköğretim Okulu’nda öğretmen olan Rabia Sevilay Durukan 15 yaşındaki öğrencisi H.K. tarafından sınıfta ders verirken bıçaklanmış ve ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Cinayet zanlısı olayın ardından kısa sürede yakalanarak çıkarıldığı mahkemece 20 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: