Öğrencisini Kaçırdığı İddia Edilen Öğretmen Tutuklandı

Sakarya’da 14 yaşındaki kız öğrencisini kaçırdığı iddiasıyla 115 gündür aranan ve bu sabah Kocaali ilçesinde...

Sakarya’da 14 yaşındaki kız öğrencisini kaçırdığı iddiasıyla 115 gündür aranan ve bu sabah Kocaali ilçesinde yakalanan öğretmen, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ferizli Cezaevine gönderildi.

Sakarya’da 17 Nisan’da ailesi ile tedavi amacı ile Toyotasa İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesine gelen 14 yaşında ki öğrencisi A.A.'yı kaçırdığı iddiasıyla aranan ilköğretim öğretmeni Mesut T., sabah saatlerinde Kocaali ilçesi Kestanepınarı köyünde saklandığı evde gözaltına alındı. A.A. ise, koruma altına alınmak üzere Adapazarı ilçesine gönderildi.

Reklam
Reklam

Öğretmen Mesut T., Kocaali ilçesinde Cumhuriyet Savcılığında ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevine kondu.

Kocaali adliyesinden çıkışta Jandarma tarafından etrafında etten duvar örülen Mesut T., gazetecilerin 'pişman mısınız?' sorularını yanıtsız bıraktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: