Öğrenciye Halı Sahanın Asma Kilidiyle Dayak

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya İç Mekan Tasarımı Bölümü 10'uncu sınıf öğrencisi Tamer K., öğle yemeği

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya İç Mekan Tasarımı Bölümü 10'uncu sınıf öğrencisi Tamer K., öğle yemeği yiyemediği için kantinden aldığı meyve suyunu, beden eğitimi dersi sırasında bahçede içmeye başladı. Yanına gelen beden eğitimi öğretmeni Osman Y., Tamer K.'ye ne yaptığını sordu. Öğrencinin, 'Hocam öğle arasında üzerimizi değiştirdiğimiz için yemek yiyemedik. Bu yüzden meyve suyu içiyorum' yanıtına sinirlenen Osman Y. iddiaya göre önce tekmeyle, ardından elinde bulunan halı sahanın asma kilidiyle vurmaya başladı.
Öğretmenin elinden koşarak kaçan Tamer K., okul müdürüne giderek durumu anlattı. Elleri ve yüzü yıkanan Tamer K. bayılınca okula ambulans çağrıldı. Götürüldüğü hastanede dudağının patladığı anlaşılan öğrenciye 2 gün rapor verildi. Öğretmen Osman Y.'nin de, 'darp edildiğine' yönelik rapor aldığı belirtildi.
KARŞILIKLI ŞİKAYET
Polis merkezine giden liseli genç ile kendisine çanta fırlattığını ileri süren öğretmeni Osman Y., birbirlerinden karşılıklı şikayetçi oldu.
İfadesinde öğle arasında eşofmanlarını giymekle uğraştığı için yemek yemeye zaman bulamadığını belirten Tamer K. şunları söyledi:
"Öğleden sonra ilk ders beden eğitimi olduğu için bahçeye çıktık. Kantinden aldığım meyve suyunu içmek istedim. Tam birkaç yudum almıştım ki öğretmenimle karşılaştık. Sinirli bir şekilde ağza alınmayacak küfürler edip tekme tokat vurmaya başladı. Dudağımın içi patladı ve dişlerim zarar gördü. Öğrendim ki bana, halı sahaya ait asma kilitle vurmuş."
Oğlunun neden dövüldüğüne anlam veremediğini belirten anne Kadriye G. de öğretmen Osman Y.'den şikayetçi olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: