'Öğrenen Lider Öğretmen' Seminerleri Devam Ediyor

Milli Eğitim Bakanlığı ile Öğretmen Akademisi'nin ortaklaşa yürüttüğü "Öğrenen Lider Öğretmen" semineri Bursa’da devam ediyor....

Milli Eğitim Bakanlığı ile Öğretmen Akademisi'nin ortaklaşa yürüttüğü "Öğrenen Lider Öğretmen" semineri Bursa’da devam ediyor.

Proje kapsamında yürütülen seminerlerden biri de Türkiye Kömür İşletmeleri İlk ve Ortaokulunda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen öğretmen eğitimine ilk ve ortaokul öğretmenleri ile okul idarecileri katıldı.

İdareci ve öğretmenlerin birlikte katıldığı seminerde iletişim becerileri, sınıf yönetimi ve ölçme değerlendirme konu başlıkları altında sunumlar yapıldı. Bu anlatımlar oyun ve etkinliklerle güçlendirildi. Zaman zaman sınıf veya okul bahçesinde değişik faaliyetlerin gerçekleştirildiği eğitimlerde tüm katılımcılar etkin roller aldı.

Reklam
Reklam

Sıra dışı bir eğitim süreci geçirdiklerini belirten katılımcılar, öğretmenlerin gelişim süreci ve eğitim faaliyetlerine katkı sağlayacak bu tip seminerlerin artırılmasını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: