“öğreten Öğretmen, Öğrenen Öğrenci” Kitabı Eskişehir’de Tanıtıldı

Arıkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Arıkan'ın yazmış olduğu "Öğreten Öğretmen, Öğrenen Öğrenci" isimli...

Arıkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Arıkan'ın yazmış olduğu "Öğreten Öğretmen, Öğrenen Öğrenci" isimli kitabının tanıtım ve imza töreni Eskişehir'de yapıldı.

Taşbaşı Kültür Merkezi Kırmızı Salon'da yapılan törene eski Eskişehirspor Başkanı Aydın Begiter, İl Milli Eğitim temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yazar Akın tarafından imzalanan kitapların katılımcılara dağıtıldığı tören, soru cevap şeklinde söyleşi ile devam etti.

Kitap ve eğitim konusunda açıklamalarda bulunan Arıkan, toplumun niteliğinin eğitimin niteliğine bağlı olduğunu belirterek, "Toplum eğitimin aynası olarak görülmelidir. İnsanlar dünyaya geldiklerinde beyaz kağıt gibidirler. Aile, okul ve kendilerini geliştirme açısından aldıkları eğitim ile bu kağıt bir tabloya dönüşür. Bu tablonun güzelliği konusunda kişinin kendi rolünden çok eğitimcilerinin rolü vardır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Program Arıkan'ın katılımcıların sorularını yanıtlaması ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: