Öğretim Elemanlarının Başarılı Akademik Çalışmalarına Destek

RİZE (AA) - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı'nın, öğretim elemanlarının başarılı akademik çalışmalarını desteklemek için teşvik verdiği bildirildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı'nın, öğretim elemanlarının başarılı akademik çalışmalarını desteklemek için teşvik verdiği bildirildi. Vakfın Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Kahraman yaptığı açıklamada, Öğrencilere yönelik sağladıkları burs fırsatının yanında akademisyenlere de akademik faaliyetlerine destek vermek amacıyla teşvik vereceklerini belirtti. Teşvik verilecek olan akademik faaliyetlerin, akademik yayın, projeler, kitaplar, atıflar, markalar, patentler ve lisansüstü çalışmalardan oluştuğu kaydedildi Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı’nın Doçentlik Eser İnceleme Raporu’nda yer alan puanlamanın esas alınacağı belirtilen açıklamada, her akademik yıl için öğretim elemanlarının o yıla ait olan ve üniversite adresli çalışmalarına ilişkin raporlarını yayınları ile söz konusu kurula sunması gerektiği belirtildi. Açıklamada, akademik personelin alacağı yıllık teşvik tutarının 10 bin liraya kadar çıktığı vurgulanarak, "Proje teşviğindeki çalışmanın desteklenebilmesi için söz konusu projenin en az panel aşamasına girmiş olması ve bunun bir göstergesi olarak da “Panel Sonuç Raporu” veya “Proje Değerlendirme Sonucu” belgesinin sağlanması gerekiyor" denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz