Öğretim Görevlisi Kansere Yenik Düştü

Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Erdal Nuh Şimşek (49), akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetti....

Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Erdal Nuh Şimşek (49), akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Şimşek için Erzincan Üniversitesi Rektörlüğü önünde tören düzenlendi. Camii Kebir’de kılınan cenaze namazının ardından, Erdal Nuh Şimşek, dualar eşliğinde Terzibaba Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Öğretim Görevlisi Erdal Nuh Şimşek için Erzincan Üniversitesi önünde düzenlenen törene Rektör Vekili Prof. Dr. N. Fahri Taş, Genel Sekreter Prof. Dr. Recep Polat, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve idari personelimiz katıldı. Törende ilk olarak Yrd. Doç. Dr. Mahmut Abdullah Arslan tarafından Erdal Nuh Şimşek’in öz geçmişi okundu. Arslan’ın konuşmasından sonra söz alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. N. Fahri Taş, Erdal Nuh Şimşek’i 25 yıldır tanıdığını ifade ederek, Şimşek’in kendisini eğitime adayan bir insan olduğunu kaydetti. Prof. Dr. Taş; “Bugün mübarek bir günde arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Erdal Hocamı 25 yıldır tanıyorum. Aynı birimde görev yaptık. Eğitim-öğretim için çalışan, güler yüzlü pozitif bir bakış içinde olan arkadaşımızdı. Bizim onun arkasından yapacağımız dualarımızdır. Bu dualarımız inşallah onun nur içinde yatmasına vesile olur diyorum. Ben kendisine Allahtan rahmet; üniversitemize, eğitim camiasına ve ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Şimşek’in mesai arkadaşları adına bir konuşma yapan Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erdal Akpınar ise Şimşek’in iyi bir mesai arkadaşı olmasından öte iyi bir dost olduğunu belirterek, Şimşek’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisinde olduklarını söyledi. Doç. Dr. Akpınar: “1990 yılından beri kendisiyle farklı ortamlarda çalıştık. Dünyaya çok eyvallahı olmayan bir kardeşimizdi. Dünya ile çok fazla işi yoktu. Takdir Allah’ın, elden bir şey gelmiyor. Bu törene iştirak ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Adaşıma Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun” şeklinde konuştu. Cuma Namazına müteakiben Camii Kebir’de kılınan cenaze namazının ardından Şimşek’in cenazesi Terzibaba Mezarlığı’nda toprağa verildi. 4 Ekim 1964 yılında Erzincan’da doğan Erdal Nuh Şimşek, 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Sivas ve Erzincan’daki devlet okullarında öğretmenlik yapan Şimşek, 1999 yılından bu yana Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesinde öğretim görevlisi olarak görev yapıyordu. Şimşek, evli ve iki çocuk babasıydı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: