Öğretim Üyeleri eğitime katkı için Gaziantep'te

Gaziantepli Öğretim Üyeleri Baltalimanı Grubu‘ndan oluşan heyet, Gaziantep Valisi Erdal Ata ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem...

Gaziantepli Öğretim Üyeleri Baltalimanı Grubu‘ndan oluşan heyet, Gaziantep Valisi Erdal Ata ve İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin'i ziyaret etti.

Gaziantepli Öğretim Üyeleri Baltalimanı Grubu‘ndan oluşan heyet, kentteki eğitim sorunlarının ele alınması amacıyla bir dizi ziyarette bulundu. Grup Başkan Yardımcısı Dr. Ömer Güzel, Marmara Üniversitesi Senato üyesi ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof Dr. Türkan Uğur Dai ve Genel koordinatör Hüseyin Aldoğan'dan oluşan heyet, önce İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin’i, ardından da Vali Erdal Atayı’ı makamında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

1985 yılından bu yana İstanbul’da çalışmalarını sürdüren Gaziantepli Öğretim Üyeleri Baltalimanı Grubu Başkanı Dr. Ömer Güzel “Akademik değerlere önem veren ve sermayesi fikir olan kişilerden oluşan grubumuzda, Gaziantep’e değer katmak isteyen öğretim görevlileri ile bir araya geliyoruz” dedi.

Marmara Üniversitesi Senato üyesi ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof Dr. Türkan Uğur Dai ise, ‘’Gaziantep üniversitesi Eğitim Fakültesi ve yeni kurulmuş olan Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nün katkılarının olumlu olacağını düşünüyorum’’ diye konuştu.

"KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Eğitimci-Araştırmacı Yazar ve Genel koordinatör Hüseyin Aldoğan ise, Gaziantep eğitimi için yapılanları takdirle karşıladıklarını belirtti. Aldoğan; “Gaziantep’te eğitim sorunlarının çözülmesi için devam etmekte olan sürecin arkasında, Gaziantepli Öğretim Üyeleri Baltalimanı Grubu olarak her türlü çalışmada katkılarımızı sürdürmeye devam edeceğimizi, bu süreci grubumuz tarafından takip etmek amacı ile görüş alışverisinde bulunmak için ziyarette bulunduk” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

'GRUBUN BİRİKİMİ BİZLERE UFUK AÇACAK'

İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ise Gaziantep eğitimini Türkiye’de hak ettiği yere taşımak için büyük projelere imza attıklarını belirtti. Serin; “ Gaziantep eğitimi için çok sayıda proje yürütüyoruz. Bu manada bakanlarımızın, milletvekillerimizin, valimizin büyük desteği var. Gaziantepli Öğretim Üyeleri Baltalimanı Grubu gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşu da çalışmalarımızda bizlere destek oluyor. Baltalimanı Grubunun akademik birikimi bizlere ufuk açacaktır” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Dr. Asım Güzel ile görüşen, Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ni de ziyaret eden heyet, Gaziantep Kulübü'nün yönetim ve üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: