Öğretmen Amine Yaşın Ölümünün 4. Yılında Anıldı

Bitlis’te 2009 yılında içinde bulunduğu yolcu otobüsünün dereye uçması sonucu hayatını kaybeden Cizreli Öğretmen Amine...

Bitlis’te 2009 yılında içinde bulunduğu yolcu otobüsünün dereye uçması sonucu hayatını kaybeden Cizreli Öğretmen Amine Yaşın, ölümünün 4 yıldönümünde düzenlenen törenle anıldı.

Bitlis’te 2009 yılında Van'dan Diyarbakır’a giden yolcu otobüsünün Bitlis’te dereye uçması sonucu hayatını kaybeden Cizreli öğretmen Amine Yaşın, Cizre Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Müdürlüğünün Baro Lokali’nde düzenlediği anma programında bir kez daha anıldı. Törene Amine Yaşın’ın babası araştırmacı yazar Abdullah Yaşın, emniyet müdür yardımcıları, Milli Eğitim müdür yardımcıları, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Genç Öğretmen Amine Yaşın için yazdıkları şiirleri okudu.

Reklam
Reklam

Abdullah Yaşın, yaptığı konuşmada, “Amine için bir yas tutmayacağız. Amine’yi her yıl anarsanız bizlere büyük bir mutluluk verirsiniz ancak sevinçli bir gün olsun. Bu anlamda bu anma programının düzenlenmesinde emekli olan Cizre Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Okul Müdürü Behzat Moran’a, müdür yardımcılarına, öğretmenlerine, Milli Eğitim camiasına ve hiç görmedikleri Amine Yaşın için şiirler yazıp okuyan öğrencilere ve anma programına katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: