Öğretmen Çiftten Fidanlı Düğün Davetiyesi

Fatih YILMAZ/TOKAT, Kent merkezinde 100'üncü Yıl İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan Can Yurdaer DOĞA VE AĞAÇ SEVGİSİ Çiftin kına gecesi dün yapıldı.

Fatih YILMAZ/TOKAT, Kent merkezinde 100'üncü Yıl İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan Can Yurdaer DOĞA VE AĞAÇ SEVGİSİ
Çiftin kına gecesi dün yapıldı. Doğayı ve ağaçları çok sevdikleri için böyle bir davetiye hazırladıklarını ifade eden Pınar Şahin şöyle konuştu:
"Düğün davetiyeleri eve geldiğinde kısa bir süre sonra hemen çöpe atılması bizi üzüyordu. Anlamlı, kalıcı bir düğün davetiyesi düşündüm. Ağaçları, çevreyi çok seviyorum. Aklıma çam fidanı dağıtma fikri geldi. Eşim de bunu destekledi. Orman Genel Müdürlüğü'nün desteği ile bu minik çam fidanlarımızı bulduk. Dostlarımıza bunu sunduk. Çok mutlu oldu insanlar. Aldığımız tepkilerden dolayı biz de çok mutlu oluyoruz. Bizim birlikteliğimizin anısına çok anlamlı olduğunu düşündüğümüz dostlarımıza dağıttığımız farklı bir düğün davetiyesi oldu."
İLK FİDANI KENDİLERİ DİKTİ
Damat Can Yurdaer da uygulamayı gereçekleştirmekten çok mutlu olduğunu belirterek, "Bunun yaygınlaşarak artmasını istiyorum. Her yıl yüzlerce düğün yapılıyor. Bu sayede çevremize de önemli bir katkı sunmuş olacağız" diye konuştu.
Daha sonra mutlu çift kına gecelerinin yapıldığı özel bir restoranın bahçesine düğün davetiyesi olarak dağıttıkları çam fidanlarından birini dikti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: