"Öğretmen Gözüyle Öğrenci" Fotoğraf Yarışması

Tarsus'ta düzenlenen "Öğretmen Gözüyle Öğrenci" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Tarsus'ta düzenlenen "Öğretmen Gözüyle Öğrenci" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

İlçede faaliyet gösteren bir alışveriş ile Bahşiş İlköğretim Okulu Fotoğraf Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği yarışmaya 100 öğretmen 300 fotoğrafla katıldı.

Dereceye girenlerin jüri üyeleri ve vatandaşların oylarıyla belirlendiği yarışmada Kasım Ekenler Ortaokulu öğretmeni Ahmet Göçmen birinci, Yeşiltepe ilköğretim Okulu öğretmeni İlknur Karaaslan ikinci, İbrahim Kozacıoğlu Ortaokulu öğretmeni Nazan Uçar üçüncü oldu. Sadık Eliyeşil Ortaokulu öğretmeni Cemil Özdemir ise Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.

Reklam
Reklam

Törende konuşan Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, öğretmenliği başlı başına bir sanat olduğunu söyledi.

Yarışmaya fotoğraflarla katılan öğretmenleri kutlayan Güldibi, "Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Öğrencileri iyi tahlil edip, fotoğraflayarak o anları ölümsüzleştirmek ise başlı başına bir başarıdır. Böyle etkinliklerle Tarsus'un sosyal, kültürel ve sanatsal gelişmesine katkıda bulunanları tebrik ediyorum" diye konuştu.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: