Öğretmen, Öğrenci Ve Veliler Aynı Sahnede

ÇANAKKALE (A.A) - Biga Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenleri, öğrenci ve velilerle tiyatro gösterisinde bir araya geldi.

ÇANAKKALE (A.A) - Biga Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu öğretmenleri, öğrenci ve velilerle tiyatro gösterisinde bir araya geldi.

Biga Belediye Kültür Sarayı'nda sahne alan "Ve Işıklar Sahnede Tiyatrosu", izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.

Dört perdelik parodiler halinde sunulan gösteride çocuklarını SBS'ye hazırlayan annelerin anlatıldığı "Değişimin Bu Kadarı" ve "Doktor Oğlum" oyunları ilgiyle izlendi.

Oyun yazarı Emekli öğretmen Mahire Sert, yaşanmışlıkların derlemesi olan çalışmasında, anneliğin vurgulandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Gül Kocalar da etkinlikte elde edilen gelirle öğrencilerin daha modern imkanlarla eğitim göreceğini bildirdi.

Biga Kaymakamı Fatih Genel, oyunun bitiminde yaptığı değerlendirmede, profesyonelleri aratmayacak kalitede bir oyun izlediğini ve beğendiğini belirterek, emeği geçenleri kutladı.

Muhabir: Serten Akkaya / Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: