Öğretmen, öğrenci ve velilerden lokma günü

İznik Kadir Koyutürk Okulu öğretmen, öğrenci ve veliler göl sahilindeki Golf Çay bahçesinde lokma günü düzenlediler

İznik Kadir Koyutürk Okulu öğretmen, öğrenci ve veliler göl sahilindeki Golf Çay bahçesinde lokma günü düzenlediler. Okul yönetimi tarafından İstanbul’dan özel olarak gelen lokma yapım aracı, öğrenci ve velilerine lokma dağıttı. Veliler özel güne evlerinde yaptıklarınla ile de göl kenarında öğretmenler ve çocukları ile baş başa bir gün geçirdiler.

Muhteşem bir atmosferde geçen özel güne İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nejat Gül, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, Mal Müdürü Hayri Sönmez ve Kadir Koyutürk İlk Öğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Derya Deniz'de katıldı. Kadir Koyutürk Okul Müdürü Mevlüt Fedakar daha bir çok çalışmaya öğretmen öğrenci ve veliler ile birlikte imza atacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: