Öğretmen Okul Kapısında, Öğrenci Okul Yolunda Maganda Kurşunuyla Yaralandı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde, özel eğitim sınıf öğretmeni Barış Ulusoy, teneffüste okul kapısından çıkmak isterken aniden...

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde, özel eğitim sınıf öğretmeni Barış Ulusoy, teneffüste okul kapısından çıkmak isterken aniden kolunda sıcaklık hissetti. Öğretmen arkadaşları tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ulusoy’un koluna kurşun isabet ettiği belirlendi. Genç öğretmen tedavisinin ardından taburcu edildi. Olaydan bir saat önce de okula giden ortaokul öğrencisi Aylin Süt'ün kurşunla yaralandığı anlaşıldı. Polis, öğretmen ve öğrenciyi yaralayan magandayı arıyor.

Erikli Mahallesi Çoruh Sokak’taki Şehit Polis Bülent Aslan İlkokulu’nda özel eğitim sınıf öğretmeni olarak görev yapan Barış Ulusoy, iddiaya göre, saat 08.30 sıralarında teneffüs sırasında okul kapısından çıkıp sigara içmek istedi. Evli ve bir çocuk babası Ulusoy, okul kapısından çıkmak üzereyken kolunda aniden bir sıcaklık hissetti. Ulusoy’un yardımına yetişen meslektaşları, genç öğretmeni Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan kontrol ve çekilen filmde Ulusoy’un omzuna kurşun isabet ettiği belirlendi. Tedavisinin ardından taburcu edilen Barış Ulusoy'un omzundaki kurşunun tedavi sürecinde çıkarılacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Ulusoy, Ertuğrulgazi Polis Merkezi’ne giderek olayla ilgili ifade verdi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, genç öğretmeni yaralayan kimliği henüz belirlenemeyen magandanın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

MAGANDA KURŞUNU KIZ ÖĞRENCİYİ DE YARALADI

Öğretmen Ulusoy'un yaralandığı olaydan bir saat önce aynı okulun 8'inci sınıf öğrencisi Aylin Süt de sol kolunda bir yanma hissetti. Okul idarecileri tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan kız öğrencinin sol kolunda kurşunun sebep olduğu çizikler olduğu görüldü.

Aylin Süt, "Sabah saat 07.30 sıralarında okula gidiyordum. Kolumda bir sıcaklık hissedince durumu öğretmen ve okul idarecilerine anlattım ve onlar da bizi hastaneye getirdi." dedi. Öğretmen ve öğrencinin yaralandığı maganda kurşunları aynı bölgede park halindeki bir araca da isabet etti. Araç sahibi, magandalara tepki gösterdi.

Bölgede bulunan bazı kişilerin Hıdrellez kutlamalarını bahane ederek silahına sarıldığı ileri sürüldü. Bursa Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: