Öğretmen Okulları’nın Kuruluşu’nun 165.Yılı Beylikdüzü’nde Kutlandı

Öğretmen Okulları’nın Kuruluşu’nun 165.Yıl Kutlama Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen tören büyük ilgi gördü.

Beylikdüzü Vali Muammer Güler Anadolu Öğretmen Lisesi’nde gerçekleştirilen Öğretmen Okulları’nın Kuruluşu’nun 165.Yıl Kutlama Etkinlikleri kapsamında öğrencilerin düzenlediği şiir dinletisi, koro halinde şarkılar seslendirmeleri ve öğretmenler hakkındaki yayınladıkları VTR programa damgasını vurdu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun adına etkinliğe katılan Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil konuşmasında kendisinin de geçmişte bir öğretmen olduğunu, her zaman ideallerini ve beklentilerini yüksek tutarak bugünlere geldiğini belirterek, Öğretmen Okulları’nın Kuruluşu’nun 165. Yılı’nın tüm öğretmenler ailesine başarılar getirmesini diledi.

Reklam
Reklam

Programa; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve bölgede bulunan diğer okulların Müdürleri iştirak etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: