Öğretmenin Resim Sergisi

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde öğretmenlik yapan İlhan Aydan, üçüncü kişisel resim sergisini okulun konferans salonunda açtı.

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde öğretmenlik yapan İlhan Aydan, üçüncü kişisel resim sergisini okulun konferans salonunda açtı.

Gazi Abdurrahman Ortaokulu'nda Teknoloji ve Tasarım öğretmenliği yapan Aydan, burada yap tığı konuşmada, resim sanatına üniversite yıllarından önce başladığını ve 16 yıldır profesyonel olarak resim yaptığını belirtti.

Aydan, şunları kaydetti:

"Şimdiye kadar 40 karma sergim mevcut. Bugün de 3. kişisel sergimi açtım. Bu sergiyi açmamdaki neden, yaptığım resimlerle Türk kültürünü ve sanatını yurt dışından gelen misafirlere tanıtmaktır. Yaptığım çalışmalar İstanbul ve Yalova resimlerinden oluşuyor. Daha önce sergileri Türkiye'de yaşayan insanlara yönelik açıyordum. Türkiye'de yaşayanlar nasıl olsa kültürümüzü ve sanatımızın farkındalar."

Reklam
Reklam

Amacının AB Eğitim ve Gençlik Programı çerçevesinde okullarını ziyarete gelen yabancılara Türkiye'nin ve Yalova'nın güzelliklerini tanıtmak olduğunu ifade eden Aydan, "Bu amaçla bugün bu sergiyi açtım" dedi.

Serginin 18 Kasım'a kadar gezilebileceği bildirildi.

Muhabir: İsmail Ersan / Halil İbrahim Başer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: