Öğretmenler, 'Bir Zamanlar Eğitim' Adlı Tiyatroyu Sahneledi

Niğde'de öğretmenler tarafından sahnelenen 'Bir Zamanlar Eğitim' adlı tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü. Niğde Ümit...

Niğde'de öğretmenler tarafından sahnelenen 'Bir Zamanlar Eğitim' adlı tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü. Niğde Ümit Eğitim ve Kültür Derneği (NÜMDER) tarafından bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen program, eğitim sistemine hem mizahi hem de düşündürücü bir bakış açısı sağladı.

Kültür Merkezi’ndeki programa çok sayıda davetli katıldı. Murat Yasin Tekin’in yazdığı ve Şuayip Sıtkı’nın yönettiği oyunda Harun Geçer, Ali Dost, Haydar Sürgit, Turan Çalık, Hüseyin Türkmendağ, Hacı Tekin, Ramazan Bozkır, Mustafa Kartal, Fatih Gözler ve Şakir Musalli rol aldı.

Reklam
Reklam

Video görüntüleri ve müziklerle zenginleştirilen oyun yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Program sonunda Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Durak tarafından tüm oyunculara çiçek takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: