Öğretmenler Günü

KONYA (AA)  - AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Selçuklu Mediha Hasan Tahsin Alaylı Görme Engelliler Ortaokulu'nu ziyaret etti.

KONYA - AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Selçuklu Mediha Hasan Tahsin Alaylı Görme Engelliler Ortaokulu'nu ziyaret etti. AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun, ziyarette yaptığı konuşmada bugüne kadar ki emeklerinden dolayı okul yönetimi ile öğretmenlere teşekkür etti. Öğretmenlerin hayatın her aşamasında olduklarını ifade eden Ergun, "Gerçekten onlarla gurur duyuyoruz ve onlara şükran borçluyuz. Bu okulumuzda eğitim veren fedakar öğretmenlerimizi ayrıca kutluyorum. Onlar çok güzel ve anlamlı bir iş yapıyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: