Öğretmenler Günü Kutlamaları Ziyaretle Başladı

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen program çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ve...

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen program çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin ve beraberinde bir grup idareci ve öğretmenden oluşan heyet, Gaziantep Valisi Erdal Ata’yı ziyaret etti.

Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen ziyaret sırasında İl Milli Eğitim müdürü Ekrem Serin, başlattığı eğitime destek kampanyası ile desteğini esirgemeyen Vali Erdal Ata’ya teşekkür etti. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Erdal Ata, toplumların gelecekleri için, refah ve mutluluk için, daha güzel bir dünya için eğitimin vazgeçilmezliğinin herkes tarafından kabul edildiğini kaydetti. Refah düzeyi yükselmiş bir ulus olabilmenin yolunun da eğitim ve öğretimden geçtiğini dile getiren Ata, “Öğretmenlerimizin çok zor şartlar altında görev yaptıklarını, birçok konuda sıkıntılarla karşılaştıklarını biliyor ve bunları önleyebilmek için sürekli çözüm arıyoruz. Ümit ediyorum ki öğretmenlerimiz toplumda hak ettikleri saygınlığın karşılığı olarak, ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan da hak ettikleri yere en kısa sürede geleceklerdir.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: