Öğretmenler Günü Mesajları

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınlanan mesajlarda, öğretmenliğin önemi ve üstlenmiş olduğu misyona dikkat çekildi.AK...

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınlanan mesajlarda, öğretmenliğin önemi ve üstlenmiş olduğu misyona dikkat çekildi.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık yayımladığı mesajında, “Bugün çalışan öğretmenlerimizin neredeyse yarısından fazlası Ak Parti iktidarları döneminde atanmış; 2003’ten 2012’ye 367 bin öğretmenin yerleştirmesi yapılmıştır. Öğretmen ataması ve tayinlerinde objektif kriterler getirilmiştir. Artık yıllarca köylerde çalışıp şehir merkezine gelmeden emekli olan öğretmenler devri kapanmıştır. Bugün öğretmenlerimizin tayinleri ve nakilleri, şeffaf bir şekilde, puan üstünlüğüne göre yapılmaktadır. Kıymetli öğretmenlerimize üstün hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkürler ediyor, ellerinden öpüyorum. Ömürlerini bu onurlu görevle geçirmiş olan emekli öğretmenlerimize ve bütün çalışan öğretmenlerimize sevdikleriyle birlikte sağlık ve afiyet dolu günler diliyorum. Başta şehit öğretmenlerimiz ve Başöğretmenimiz Atatürk olmak üzere ebediyete uğurladığımız bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

“ÖĞRETMENLER GELECEĞİN MİMARLARIDIR”

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise yayınladığı mesajında şu ifadeleri kaydetti:

“Öğretmen; toplumun gelişimine, değişimine ön ayak olan ve geleceğimiz olan çocuklarımızı eğitsel, bedensel, ruhsal ve zihinsel olarak yetiştiren insanlardır. Öğretmenler adeta deniz feneri gibi etrafına ışık saçan, yol gösteren ve bireyleri topluma kazandıran mümtaz ve nadide kişilerdir. İnsanı topluma ve geleceğe hazırlarken bilgiyi sevgiyle vererek geleceğimize yön vermektedirler. Bilgiyi, öğrenmeyi, elde etmeyi ve onu kullanmayı bizlere öğreten onlardır. Onlar, her türlü erdemin taşıyıcısıdırlar. Çocuklarımızı, bizi biz yapan değerlere sahip; gençlerimizi, özgür düşünen, bağımsız karar verebilen, yeniliklere açık, özgüven sahibi, problem çözme yeteneği gelişmiş, bilim ve teknolojideki gelişmeleri yakından izleyen, bunun da ötesinde bilim ve teknolojiyi üretebilen bireyler olarak yetişmelerine vesile olan öğretmenlerimizin fedakarca ülkemizin dört bir yanında yapmış oldukları fedakar çalışmalarla aydınlık yarınlarımızı yetiştirmelerindeki emekleri takdire şayandır. Öğretmenler, dün olduğu gibi, bugün ve yarın da geleceğin mimarları olmaya devam edeceklerdir.”

Reklam
Reklam

“ÖĞRETMENLİK KUTSAL BİR MESLEKTİR”

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Öğretme gibi kutsal bir mesleği icra eden öğretmenlerimiz, geleceğimiz olan çocuklarımızın hayata hazırlanmalarında çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Dolayısıyla toplumumuzun vazgeçilemez saygın bir unsuru olan öğretmenlerimizin özverili gayretleri, geleceğimiz adına umut ışıklarının çoğalması anlamına gelmektedir. Gelecek eğitimcilerimizin elinden şekillenecektir. Dünyada ekonomisiyle, teknolojisiyle ve her şeyden önemlisi nitelikli insan gücüyle daha da gelişmiş ve ilerlemiş bir ülke olmak, öğretmenlerimizin çabalarıyla mümkün olabilecektir. Öğretmenlerimizin, taşıdıkları sorumluluklarının bilinciyle görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiklerine olan güvenimiz tamdır.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz