Öğretmenler Günü'nde Üç Öğretmen Ve Ailelerine Ücretsiz Check-up

Türkiye Memur-Sen Konfederasyonu Manavgat Temsilciliği ile Side Anadolu Hastanesi arasında yapılan anlaşma doğrultusunda, 24 Kasım...

Türkiye Memur-Sen Konfederasyonu Manavgat Temsilciliği ile Side Anadolu Hastanesi arasında yapılan anlaşma doğrultusunda, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde 3 öğretmen aileleri ile birlikte ücretsiz check-up'tan geçirildi.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Manavgat Şube Başkanı Yasin Keklik, Kızılcahamam'da yapılan 23. Başkanlar Kurulu toplantısında, öğretmen ve öğretim elemanlarının ek ödeme mağduriyetinin çözülmemesi nedeniyle Öğretmenler Günü'nü kutlamama kararı alındığını bildirirken, Türkiye Memur-Sen Konfederasyonu Manavgat Temsilciliği ile Side Anadolu Hastanesi arasında, konfederasyon üyelerinin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilmeleri için anlaşma yapıldı. Yapılan anlaşma doğrultusunda Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı ilçede bulunan sendika üyeleri arasında yapılacak çekiliş ile her ay 3 üye aileleri ile birlikte ücretsiz check-up'tan geçirilerek.

Reklam
Reklam

Öğretmenler Günü'nde yapılan çekiliş sonucu, Eğitim Bir-Sen üyesi Hatice Kaya, Hülya Çiftçi ve Şerafettin Şenol isimli öğretmenler, aileleri ile birlikte ücretsiz olarak check-up'tan geçirildi. Anlaşmanın sadece öğretmenleri değil Memur-Sen’e bağlı tüm sendika üyelerini kapsadığını belirten Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Manavgat Şube Başkanı Yasin Keklik, “Anlaşma bugün hayata geçirildi. Memur-Sen olarak Türkiye genelinde olduğu gibi Manavgat’ta da üyelerimizin başta sağlık alanında olmak üzere her türlü hizmetten indirimli olarak yararlanmaları amacıyla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bugün Anadolu Hastanesi'nde yapılan uygulama yarın başka bir alanda başka bir işyeriyle devam edecektir. Ben bu anlaşmanın sağlanmasında emeği geçen Anadolu Hastanesi yetkilileri ve çalışanları ile Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Anadolu Hastanesi Başhekim Yardımcısı Genel Cerrah Mehmet Çal, Anadolu Hastanesi olarak Memur-Sen Konfederasyonu Manavgat Temsilciliği ile böyle bir anlaşma yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: