Öğretmenler Için "Gönül Telinden Nağmeler" Konseri Düzenlenecek

Konyaaltı Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla "Gönül Telinden Nağmeler" konseri düzenlenecek.

Konyaaltı Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla "Gönül Telinden Nağmeler" konseri düzenlenecek.

Konser, 27 Kasım Salı Günü Saat 19.30'da Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda gerçekleştirilecek ve Solist Dilek Özkan Türk Sanat Müziği'nin sevilen eserlerini seslendirecek.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaptığı açıklamada, konsere Antalya Sazendeleri'nin eşlik edeceğini belirterek, "Geleceğimizin temellerinin atılmasında en büyük paya sahip olan, bizleri hayata hazırlayan öğretmenlerimiz için Gönül Telinden Nağmeler konseri düzenliyoruz. Antalya Sazendeleri'nin eşlik edeceği bu çok özel konsere öğretmenlerimizi bekliyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Böcek, her türlü sıkıntıya göğüs gererek sevgiyle başarılı nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerin gününü kutladı. Böcek, "Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere görevi başında şehit olmuş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: