Öğretmenler Korusu Konser Verdi

Akçaabat'ta, öğretmenlerden oluşan koro konser verdi.

Akçaabat'ta, öğretmenlerden oluşan koro konser verdi.

Akçaabat Kavaklı İlköğretim ve Ortaokulu'nda görev yapan öğretmenlerin yer aldığı koro, Akçaabat Erol Günaydın Konferans Salonu'nda, Türk halk müziği konseri verdi. Anadolu'nun çeşitli yörelerine ait eserleri seslendiren 17 öğretmenden oluşan koro, izleyenlerin beğenisini kazandı.

Kavaklı İlköğretim Okulu Müdürü Turan Atalar, öğretmenlerin eğitim dışında sosyal alanlarda da başarılı çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Öğretmenlerin sınıftaki başarıları kadar, sahnede de başarılı olduklarını ifade eden Atalar, "Sahneye alışan öğretmenlerimizle gelecek günlerde bir tiyatro çalışması yapmayı planlıyoruz. Çalışmalara özveri ile katılan öğretmenlerimi ve onlara destek olan ailelerini gönülden kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Konseri, İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Kavaklı Belediye Başkanı Halil İbrahim Dervişoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ile veliler izledi.

Muhabir: Derviş Altuntaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: