Öğretmenler memurlardan dertli

Şanlıurfa'ya atanan öğretmenlerin Milli Eğitim Müdürlüğünde keyfi olarak bekletildiği iddia edildi.

Öğretmenler, memurların kahve keyfi yaptığı ifade etti.

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü bugünlerde oldukça kalabalık. Şanlıurfa'ya atanan binlerce öğretmen atama yazısını alabilmek için Milli Eğitim Müdürlüğü koridorlarında beklemekten yorulduklarını belirtti.

Şanlıurfa İl milli eğitim müdürlüğüne yeni ataması gerçekleştirilen bir öğretmen olan A.B. "Bugün bir yazı için tam 45 dakika keyfi olarak bekletildim. Görevli memuru aradığımda yerinde bulunmadığını, kısa süreliğine döneceğini söylediler ve beklemeye başladım. Diğer memurlar bilgisayarlarında okey oyununu açmış oynuyorlardı. Siz yapamaz mısınız diye sorduğumda hayır cevabını verdiler. Artık beklemekten sıkıldığımı söyleyip görevli memurun yerini sorduğumda başka bir servise gittiğini söylediler. İsmini vermek istemediğim servise gittiğimde ise sarı saçlı orta yaşlı bir bayan ile üç dört beyin oturup kahve içip fal baktığına şahit oldum.

Reklam
Reklam

Benim gibi bu şehre yeni gelen birisi Şanlıurfa'nın neden başarısız olduğunu anlamış oldu böylelikle. Bu yapılan muameleye hiç bir vatandaş layık değildir. Lütfen Şanlıurfalılar şehrinize sahip çıkın Milli Eğitiminize sahip çıkın. Müdürlüğü çalışmayan bir şehrin okulları nasıl çalışabilir." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz