Öğretmenlerden Doğum Günü Süprizi

Selendi Yatılı Bölge Okulu'nda (YBO) görev yapan öğretmenler, Müdür Yardımcısı Şükran Özkul'a doğum günü sürprizi...

Selendi Yatılı Bölge Okulu'nda (YBO) görev yapan öğretmenler, Müdür Yardımcısı Şükran Özkul'a doğum günü sürprizi yaparak en güzel hediyeyi verdi.

Üzerinde "YBO'nun annesine" yazan doğum günü pastasını öğretmenler odasında masanın üzerine koyan meslektaşları, Müdür Yardımcısı Şükran Özkul'u bir öğrencinin rahatsızlandığını söyleyerek buraya çağırdılar. Telaş içinde koşarak öğretmenler odasına gelen Özkul, masanın üzerinde kendisini bekleyen sürprizle karşılaştı. Pastanın üzerindeki mumları söndüren Şükran Özkul, kendisine bu sürprizi hazırlayan arkadaşlarına teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü İsa Kunçay, "Okulumuzun, öğretmenliği meslek olarak değil vazife olarak algılayıp, öğrencilere anne şefkati ile yaklaşan Şükran Özkul hocamız her güzelliğe layık" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz