Öğretmenler'den İstifa Kararı

Sorunlarını yeterince dile getirmediği ve çözüm üretmediği gerekçesiyle Bir grup üye oldukları sendikalardan istifa ettiler.

Palu ilköğretim okulu öğretmenlerinden Ahmet Tunç, Murat Aküzüm, Coşkun mutluay, Fatih Ergünyürek, Mahmut Özer, Ülkü Canpolat, Hüseyin Abay ve Muttalip Önver bugün bağlı oldukları sendikalara dilekçelerini vererek sendika üyeliğinden istifa ettiler.

Öğretmenler adına gazetemize yapılan açıklamada, Eğitim Bir Sen ve Türk Eğitim Sen’in eğitim çalışanlarının sorunlarını yeterince dile getirmediği, öğretmenlerin özlük haklarına sahip çıkmadığı ve sorunların çözümü için gayret göstermediği belirtildi. Bu gerekçeleri öne süren öğretmenler tepki amacıyla sendika üyeliğinden istifa ettiklerini belirttiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: