Öğretmenlerden Nazilli Belediyespor’a Destek Ziyareti

Nazilli Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve personeli tarafından Nazilli Belediyespor’a destek ziyareti...

Nazilli Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve personeli tarafından Nazilli Belediyespor’a destek ziyareti yapıldı.

Eğitimciler ziyarette hafta sonu oynanan ve 1-1’lik beraberlik ile play-off oynaması zora giren Nazilli Belediyespor Teknik Heyetine moral verdi.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Öğretmenleri tarafından, Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Akif Kaya başta olmak üzere teknik ekibe başarılar dilemek ve desteklemek amacıyla gerçekleşen ziyarette, “Teknik ekibe güveniyoruz ve destekliyoruz, başarılarınızı görüyoruz, takdir ediyoruz” denildi. Destek ziyaretinde tüm okul olarak, Nazilli Belediyespor’un ve teknik heyetin destekçisi olmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Teknik Direktör Akif Kaya ise öğretmen arkadaşlarının bu destek ziyaretinden çok memnun olduğunu dile getirerek; “Bu güvene, sevgiye ve desteğe layık olmaya çalışacağız. Bu türden desteklerle, bu güzide takımımızı en iyi yerlere taşımayı istiyoruz” dedi.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Öğretmenleri, ligde kalan son 2 maçta takıma başarı dileklerin de bulunurken, Hatayspor’un puan kaybetmesi için dua edeceklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: