Öğretmenlere Avrupa fırsatları anlatıldı

Gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları hakkında bilgi akışı sağlayan Eurodesk'in Türkiye temas noktası olan Antalya Büyükşehir Belediyesi

Gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları hakkında bilgi akışı sağlayan Eurodesk'in Türkiye temas noktası olan Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından lise öğretmenleri bilgilendirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Uluslararası İlişkiler Şube Müdürlüğü Avrupa Bilgi Aktarım Ağı (Eurodesk) Masası tarafından Belediye Kültür Salonu'nda düzenlenen toplantıya 70 lise öğretmen katıldı.

Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, kendi öğrencilik yıllarında Avrupa'ya gitmenin bir hayal olduğunu söyledi. Son yıllarda Avrupa Birliği (AB) entegrasyon çalışmaları kapsamında Avrupa'ya gitmenin çok kolay olduğunu belirten Öcal, Antalya Büyükşehir Belediyesinin, Eurodesk masası oluşturan ilk belediyelerden biri olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı AB İlişkileri ve Proje Şube Müdürlüğü Gençlik Projeleri Sorumlusu Hayat Ekici de, AB gençlik değişimleri, gençlik girişimleri, gençlik demokrasi projeleri, gençlik çalışanları ve gençlik kuruluşları için ağ kurma faaliyetleri, gençler ve gençlerden sorumlu olanlar için toplantıları içeren AB Gençlik Programı konularında bilgi verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: