Öğretmenlere Eğitim Semineri

Kırşehir’de 30 Ağustos Zafer İlk ve Orta Okulu rehberlik servisi ile Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE...

Kırşehir’de 30 Ağustos Zafer İlk ve Orta Okulu rehberlik servisi ile Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi öğretmenlere ‘Öğrenme Stilleri’ kursu başlattı.

Temur Termal otelde bir gün süreli başlatılan kurs ile birlikte öğretmenler, öğrencilerin öğrenme şekillerini detaylandırma fırsatı bulacak.

Ağustos Zafer İlk ve Orta Okulu rehberlik servisi öğretmenleri tarafından organize edilen programa Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi de destek veriyor. İstanbul Bil-Fen okulları rehberlik servisinden Kırşehir’e gelen öğretmenler burada meslektaşlarına öğrencilerde bulunan yapısal özellikleri ve öğrencide dikkati çeken öğrenme şekilleri hakkında bilgiler verdi. Program eğitici faaliyetlerin paylaşımı ile son buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: